Whirlpool KIC 640 Z IT Instrukcja Obsługi Strona 74

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 84
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 73
74
PL
Praktyczne porady dotyczące gotowania
Gotowanie na dużym
ogniu
ª
Gotowanie pod
ciśnieniem
Garnek ciśnieniowy
Smażenie
Grilowanie
Gotowanie
Gotowanie na
dużym ogniu
Naleśniki
Gotowanie na dużym ogniu i
przysmażanie
(Pieczenie, Befsztyki, Zrazy, Filety rybne,
Smażone jajka)
Gotowanie na średnim ogniu
§
Szybkie zagęszczenie (Płynne sosy)
Woda gorąca (Makarony, Ryż, Warzywa)
Mleko
§
S
Wolne zagęszczanie (Sosy gęste)
S
¢
Gotowanie na wodzie
Gotowanie pod ciśnieniem po gwizdku
Gotowanie na
wolnym ogniu
¢
Gotowanie na wolnym
ogniu (mięso duszone)
Podgrzewanie potraw
£
Gotowanie
na bardzo
wolnym
ogniu
¡
Czekolada
rozpuszczona
Utrzymywanie potraw w temperaturze
Przeglądanie stron 73
1 2 ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 83 84

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag