Whirlpool AKZ 6220 WH Instrukcja Obsługi Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
PL19
JAK URUCHOMIĆ PIEKARNIK
TABELA GOTOWANIA
Przepis Funkcja
Nagrzewanie
wstępne
Poziom
(od dołu)
Temp.
(°C)
Czas
(min)
Akcesoria i uwagi
Biszkopty
- 2 160 - 180 30 - 90 Forma do ciasta na ruszcie
Tak 1 - 3 160 - 180 30 - 90
Półka 3: Forma do ciasta na ruszcie
Poziom 1: Forma do ciasta na ruszcie
Ciasta z
nadzieniem
(sernik, strucla,
szarlotka)
- 2 160 - 200 30 - 85
Blacha-ociekacz/blacha do pieczenia lub
forma do ciasta na ruszcie
Tak 1 - 3 160 - 200 35 - 90
Półka 3: Forma do ciasta na ruszcie
Poziom 1: Forma do ciasta na ruszcie
Ciastka/tarteletki
- 2/3 160 - 180 15 - 45 Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia
Tak 1 - 3 150 - 170 20 - 45
Półka 3: Ruszt
Poziom 1: Blacha-ociekacz / blacha do
pieczenia
Ptysie
- 2 / 3 180 - 200 30 - 40 Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia
Tak 1 - 3 180 - 190 35 - 45
Półka 3: Blacha na ruszcie
Poziom 1: Blacha-ociekacz / blacha do
pieczenia
Bezy
Tak 2 90 110 - 150 Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia
Tak 1 - 3 90 130 - 150
Półka 3: Blacha na ruszcie
Poziom 1: Blacha-ociekacz / blacha do
pieczenia
Pizza (pizza na
grubym i cienkim
cieście, focaccia)
- 2 220 - 250 15 - 30 Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia
Tak 1 - 3 220 - 240 20 - 40
Półka 3: Blacha do pieczenia lub blacha na
ruszcie
Poziom 1: Blacha-ociekacz / blacha do
pieczenia
Chleb (bochenek)
0,5/1kg
- 2 180 - 220 50 - 70
Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia lub
ruszt
Chleb (bułki)
- 2 180 - 220 30 - 50
Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia lub
ruszt
Chleb
Tak 1 - 3 180 - 200 30 - 60
Półka 3: Blacha do pieczenia lub blacha na
ruszcie
Półka 1: Blacha-ociekacz/blacha do
pieczenia lub blacha na ruszcie
Mrożona pizza
Tak 2 250 10 - 15
Blacha-ociekacz / blacha do pieczenia lub
ruszt
Tak 1 - 3 250 10 - 20
Półka 3: Blacha na ruszcie
Poziom 1: Blacha-ociekacz / blacha do
pieczenia
Tarty wytrawne
(tarta warzywna,
quiche lorraine)
Tak 2 180 - 200 35 - 45 Forma do ciasta na ruszcie
Tak 1 - 3 180 - 190 45 - 60
Półka 3: Forma do ciasta na ruszcie
Poziom 1: Forma do ciasta na ruszcie
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag